Бюджет на 2021 рік та мінімалка у 6,5 тисяч гривень: у Мінфіні представили план для України

Державний бюджет 2021 року має бути збалансованим і буде сконцентрований на соціальному напрямку. Про це заявив заступник міністра фінансів Роман Єрмоличев під час зустрічі з представниками різних галузей профспілок і роботодавців, представниками Мінекономіки та Мінсоцполітики.

Засідання по бюджету, фото: Мінфін
Засідання по бюджету, фото: Мінфін

Шикуйся, раз, два! Кому, коли та на скільки готуватися до осіннього призову 2020

Осінній призов розпочнеться в Україні з 1 жовтня і закінчиться 31 грудня. Інформації про перенесення призову через коронавірус наразі немає.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Призову підлягають хлопці від 18-27 років, які не мають підстав для відстрочки або звільнення від армії.

Призов ЗСУ, скріншот: YouTube
Призов ЗСУ, скріншот: YouTube

Карантин в Україні ризикує затягнутися, всі області можуть опинитися в "червоній зоні": у Зеленського дали коментар

МОЗ може прийняти рішення у разі, якщо ситуація з епідемією коронавірусною інфекцією не зміниться, ввести режим "червоної зони" для всієї країни. Це може бути кроком для того, щоб стримати зростання захворюваності.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Українських водіїв попередили: на дорогах можуть почати зважувати не лише фури

В Україні на дорогах можуть почати зважувати не лише вантажівки, а й громадський транспорт. Таким чином в уряді пропонують контролювати переповнені автобуси, бо це створює небезпеку для пасажирів і учасників дорожнього руху.

Фура, фото Автовес
Фура, фото Автовес

Українці масово нариваються на шахраїв: заходять у житло "законно" і виносять усе

В Україні знову активізувались хитрорукі шахраї, які не погребують ні перед чим, відберуть останнє. Так, новий небезпечний вид шахрайства застосувала банда зловмисників у Києві. Аферисти обчистили квартиру, яку на кілька місяців взяли в оренду.

затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ
затримання банди "Лоту Гулі", фото СБУ