"Слуга народу" обізвала дітей Донбасу "немитими і нечесаними" – вибачення не допомогли

Нардеп від фракції "Слуга народу" Галина Янченко назвала дітей на окупованому Донбасі "немитими" і "нечесаними". У прямому ефірі Янченко заявила, що жителі українських міст і населених пунктів повинні самі вирішувати, як назвати вулиці та інші об'єкти.

Читайте Знай в Google News!

Галина Янченко, скріншот з відео
Галина Янченко, скріншот з відео

"Слуги народу" дозволили стеження за телефонами і комп'ютерами українців

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкти, що зобов'язують інтернет-провайдерів розкривати особисті дані користувачів. Також пропонується дозволити правоохоронцям у рамках обшуку доступ до смартфонів і комп'ютерів. Ініціаторами законопроекту №4004 виступили 11 нардепів від "Слуги народу", і по одному з груп "За майбутнє" і "Довіра".

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Українцям дозволили купувати і зберігати зброю – Геращенко назвав умови

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що кожен українець має право придбати вогнепальну зброю для самозахисту. Геращенко в ефірі каналу "Україна 24" розповів, що в кінці 2019 року був прийнятий закон, що забороняє видачу нагородної зброї всім, окрім діючих поліцейських і військових.

Антон Геращенко, скріншот з відео
Антон Геращенко, скріншот з відео

Солодке слово "свобода" : у МОН назвали дати канікул для школярів та студентів

У Міністерстві освіти України визначили, коли школярі підуть на канікули. Відповідні дані були опубліковані на сайті відомства. Так, на осінні канікули школярі йдуть 26 жовтня, а повертаються 1 листопада. Взимку, дітям дадуть відпочити від навчального процесу починаючи з 25 грудня по 10 січня.

Канікули, фото Канал 24
Канікули, фото Канал 24

Путін попросив Лукашенка поговорити із Зеленським по батьківськи: ″Він молодий″

Путін схвалював підтримку Лукашенка Зеленському і просив "бацьку" поговорити з українським президентом "по-батьківськи". Нелегітимний білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що президент країни-агресора Росії Володимир Путін просив його поговорити з президентом України Володимиром Зеленським.

Зеленський і Лукашенко під час форуму регіонів України та Білорусі у Житомирі, жовтень 2019 року
Зеленський і Лукашенко під час форуму регіонів України та Білорусі у Житомирі, жовтень 2019 року