Жорсткий карантин в Україні: чого не можна жителям червоної, помаранчевої та жовтої зони

В Україні продовжує діяти адаптивний карантин. Всю країну в залежності від кількості хворих на коронавірусну інфекцію ділять на зони: зелену, жовту, помаранчеву і червону з найсуворішими обмеженнями. Про те, чого не можна в кожній зоні нагадали в Держпродспоживслужбі.

Українці під час карантину, скріншот: YouTube
Українці під час карантину, скріншот: YouTube

Перерахунок пенсій та мінімалки, нова медицина та освіта: все про бюджет-2021

Міністерство фінансів представило основні пріоритети державного бюджет на 2021 рік. Наразі проект документа направлено на розгляд уряду. Зокрема, серед ключових пріоритетів підвищення мінімальної заробітної плати, якісна освіта, доступна медицина, протидія пандемії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Верховна Рада, скріншот: YouTube
Верховна Рада, скріншот: YouTube

Мер Харкова Геннадій Кернес впав у кому, - ЗМІ

Кернес був госпіталізований з двостороннім запаленням легенів і знаходиться в комі, що говорить про те, що коронавірус у нього протікає у важкій формі. Потім перший заступник мера Харкова Юрій Сидоренко спростував цю інформацію.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Інфляція восени: як відіб'ється на цінах і чого чекати українцям

У Національному банку України спрогнозували, що наприкінці року прискориться інфляція. При цьому різкого стрибка цін восени може не відбутися.

Нацбанк, скріншот з відео
Нацбанк, скріншот з відео

Українцям показали "пекельні" будні захисників на Донбасі: "Загартовується характер, здобувається перемога без пафосу..."

На Донбасі служать найвідданіші і найсміливіші українські бійці. Невеликий відеоролик ще раз доводить ту військову міць і неухильну впевненість українських захисників, які щодня ходять по лезу, захищаючи Україну від російських окупантів.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше