Гречка закінчилась? Депутат приїхав на Lexus за 3 млн роздавати виборцям кавуни

У Херсоні депутат облради Юрій Рожков приїхав на Лексусі за 3 млн грн роздавати кавуни виборцям. Йому допомагали депутатки з "Батьківщини" та "Радикальної партії Ляшка". Депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков знову роздає "гречку" своїм виборцям. Щоправда, цього разу кавунами.

Читайте Знай в Google News!

Депутат роздавав кавуни виборцям, фото: Фейсбук
Депутат роздавав кавуни виборцям, фото: Фейсбук

Хворий Кернес стане сусідом Навального в німецькій клініці – стан важкий

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Стало відомо, що стан мера Харкова Геннадія Кернеса залишається важким. Він не в комі, але Covid-19 протікає в дуже складній формі. Друзі і родичі Кернеса розглядають варіант його перевезення на лікування в одну з країн Європи.

Геннадій Кернес, скріншот з відео
Геннадій Кернес, скріншот з відео

Олена Зеленська змусила всесвітньовідому галерею заговорити українською: "Нарешті ми зустрілися!"

У всесвітньовідомій художній галереї Альбертіна у Відні з'явився український аудіогід. Ініціювала створення такого екскурсовода перша леді Олена Зеленська. Під час офіційного візиту Президента України до Австрії перша леді Олена Зеленська відвідала художню галерею Альбертіна, у якій за її ініціативою в червні 2020 року впроваджено аудіогід українською мовою.

Полякова вимагає у мера Вінниці відремонтувати дороги в Москві — у мережі висміяли королеву ночі

Оля Полякова, схоже, забула, де живе її мама, і накинулась на мера Винниці, вимагаючи відремонтувати дороги в Москві. Українська супербілявка, акторка, співачка і телеведуча Оля Полякова розкритикувала вінницьку владу. Зірку шоу-бізнесу обурив стан дороги біля колишнього будинку її матері. Відповідний запис Полякова опублікувала в Instagram 20 серпня.

В аеропорту "Бориспіль" затримали небезпечного вбивцю: шукали через Інтерпол

В аеропорту "Бориспіль" був затриманий чоловік, якого розшукував Інтерпол — у Франції ця людина скоїла вбивство. Затриманий-громадянин Грузії, передає прес-служба ДСПУ. За наявними даними, вбивця прилетів в Україну авіарейсом зі Стамбула. Під час перевірки співробітниками Державної прикордонної служби виявилося, що чоловік перебуває в міжнародному розшуку.

Фото ДСПУ
Фото ДСПУ