Жириновський сказився через українську мову: "Це ганьба країні, яка захищає росіян"

Жириновський біснується через освіту державною мовою в школах України. Лідер ЛДПР Володимир Жириновський звинуватив українців у вивченні української мови, а Росію - в тому, що вона нічого не робить з цього приводу.

Читайте Знай в Google News!

Володимир Жириновський, скрін з відео
Володимир Жириновський, скрін з відео

Клієнти ПриватБанку скаржаться на хамську поведінку співробітників: "Дрібні грубості, ніби я ворог"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. У тому числі клієнтка поскаржилася, що при необхідності поміняти валюту в касі, зіткнулася з хамством і тривалим очікуванням фахівця.

ПриватБанк, фото з відкритих джерел
ПриватБанк, фото з відкритих джерел

Отримати одноразову допомогу в Україні стало простіше: що потрібно зробити

У середу, 16 вересня, стало відомо, що Кабінет міністрів спростив процедуру подачі документів на отримання одноразової матеріальної допомоги для непрацюючих малозабезпечених сімей, осіб з інвалідністю або їх представників.

Пенсіонерка, фото: youtube
Пенсіонерка, фото: youtube

Шахраї спустошують рахунки українців за допомогою мобільних додатків: як повернути гроші

Аферисти вигадали новий спосіб, як спустошити банківські рахунки українців. Вони використовують для цього додатки на смартфонах, і від нової шахрайської схеми постраждали вже сотні користувачів.

Шахрайські схеми, скріншот: YouTube
Шахрайські схеми, скріншот: YouTube

Старша на 20 років: Деркач натякнув на роман одруженого Шабуніна і посла США Квін

Позафракційний депутат Андрій Деркач, який раніше оприлюднив свіжу серію плівок про колишнього віцепрезидента США Джо Байдена і експрезидента Петра Порошенка, заявив, що йому було відмовлено в отриманні американської візи не просто так.