ПЛР-тест, скріншот: YouTube
ПЛР-тест, скріншот: YouTube

МОЗ змінило правила самоізоляції - кому тепер обов'язково потрібен тест

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов під час брифінгу 18 вересня заявив про внесені зміни до стандарту надання медичної допомоги при COVID-19. 14-денна ізоляція та відсутність симптомів тепер дозволяють людям не робити додатковий ПЛР-тест.

Денис Шмигаль, скріншот YouTube
Денис Шмигаль, скріншот YouTube

Герасимов тикнув Шмигаля в його ж слайди: витрати на вашу охорону - це оборона країни?

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В ефірі телепередачі "Свобода Слова" з Савіком Шустером спеціальним гостем став прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Темою випуску було нагальне питання - куди веде Україну команда Зеленського. Зокрема, обговорювалася тема державного бюджету. Шмигаль приготував слайд-презентацію по витраті бюджету. Присутній в студії політик Артур Герасимов не стримався побачивши один зі слайдів.

Водії, скріншот: YouTube
Водії, скріншот: YouTube

Українським водіям доведеться сплатити додатковий податок, кого торкнеться новий закон

Кабінет Міністрів України запропонував зменшити поріг середньоринкової вартості легкових автомобілів. Цей показник використовується, зокрема, для розрахунку транспортного податку. Такі зміни передбачено законопроєктом, який уряд вже зареєстрував у Верховній Раді.

Церква, скріншот: YouTube
Церква, скріншот: YouTube

Михайлове диво: головні традиції і заборони в свято

19 вересня православні християни святкують Михайлове диво. У цей день, в IV столітті, жителю Ієраполя уві сні з'явився архангел Михаїл. Він сказав, що якщо німа донька цього чоловіка вип'є води з джерела неподалік, то вона зможе говорити. Так і сталося. Після дивовижного зцілення ця новина поширилася по всьому християнському світу.

Ольга Куриленко, фото - https://www.instagram.com/olgakurylenkoofficial/
Ольга Куриленко, фото - https://www.instagram.com/olgakurylenkoofficial/

Українська дівчина Бонда здолала важку хворобу

Знаменита голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яку називають українською дівчиною Бонда після того, як вона зіграла в бондіані, здолала важку хворобу.