ПриватБанк дістався до неповнолітніх дітей через кредити батьків: "Відповідь приголомшила"

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі клієнтка поскаржилася, що її неповнолітнім дітям почали надходити дзвінки від співробітників банку через заборгованість їх батьків. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні даного питання. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

Після блокування TikTok Трамп отримав посилку з отрутою - нудота, блювота і кровотеча

У Сполучених Штатах Америки буквально днями ледь не стався страшний випадок з президентом Дональдом Трампом. У Білий дім надіслали пакет, всередині якого була сильнодіюча отруйна речовина рицин. Але на щастя для Трампа, пакет до адресата не дійшов. Співробітники правоохоронних органів його завчасно перехопили.

Заробітчанам на заздрість: іноземець виклав три тисячі доларів хабара за роботу в Україні

З'явилася інформація, що в аеропорті "Бориспіль" громадянин Ірану намагався підкупити співробітницю Держприкордонслужби. Спробу хабара було здійснено під час заходів контролю пасажирів, які прибули з Єревану.

Служба безпеки України, фото з вільних джерел
Служба безпеки України, фото з вільних джерел

"Слуга народу" став на коліно перед однопартійцем на передвиборчому з'їзді: "Так сталося"

У Слов'янську, 19 вересня, на передвиборному з'їзді партії "Слуга народу" в Донецькій області кандидат у депутати Володимир Алдохін зробив пропозицію руки і серця Катерині Проценко, яка також висуває свою кандидатуру в сусідній Костянтинівській громаді.

З'їзд партії "Слуга народу", скріншот з відео
З'їзд партії "Слуга народу", скріншот з відео

Українських школярів годують рекламою під соусом "української мови" - батьки вибухнули від обурень

У підручнику з української мови для 3 класу виявили рекламу популярної марки води та львівської кав'ярні. Відповідними кадрами поділилися користувачі соціальних мереж.

Як виявилося, в підручнику з української мови, передбаченого для учнів третього класу вирішили розмістити відразу два прихованих рекламних оголошення.

Школярі, фото facebook
Школярі, фото facebook