Цвіте і стогне Дніпр широкий, або як через простих українців масово гине риба

Пресслужба "Київводоканалу" повiдомила про те, що побутова хімія, а точніше фосфати і фосфонати, що містяться в ній, стають причиною забруднення водойм. В результаті цього Дніпро та інші водойми починають "цвісти" внаслідок великої кількості синьо-зелених водоростей.

Політик прокрався на дівич-вечір своєї нареченої, замаскувавшись під охоронця, і розігнав стриптизерів

Ілля Яшин, який є главою Московського муніципального округу Красносельський, вирішив пробратися на дівич-вечір своєї нареченої, яка є вокалісткою групи "Алоевера" Віри Мусаелян. Він зробив це у формі охоронця і в кепці співробітника патрульно-постової служби

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зеленський заговорив про свою відставку через порушення закону

Президент України Володимир Зеленський відреагував на петицію з вимогою його відставки через порушення закону, яка зібрала необхідні 25 тисяч голосів. Національне агентство з питань запобігання корупції раніше вручило Зеленському два адміністративні протоколи через не внесення до декларації понад 5 мільйонів гривень доходів від цінних паперів.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Українцям пообіцяли "круте піке" через позбавлення субсидій, не допоможе навіть зростання мінімалки

Верифікація субсидій може викинути значну кількість українців за межу бідності, навіть попри зростання мінімальної зарплати. Таку думку висловив Економічний експерт Юрій Атаманюк.

"Укрзалізниця" догралася: СБУ знайшла холодильник з лимонами - кислими і готівкою

Служба безпеки України зуміла викрити окремих керівників АТ "Укрзалізниця", які займалися організацією корупційної схеми під час контейнерних перевезень. Оперативниками спецслужби було встановлено, що чиновники штучно створили для однієї з філій АТ "Укрзалізниця" свідомо невигідні умови для курсування регулярних контейнерних поїздів.

Помер противник Джеймса Бонда і володар французького "Оскара"

Знаменитий французький актор Майкл Лондсдейл на 90-му році життя помер у Парижі. Про це повідомляє видання France 24, якому про смерть розповів агент чоловіка. Лондсдейл пішов з життя в своєму будинку.