Народний депутат Гео Лерос під час виступу у Верховній Раді заявив, що має аудіозаписи, на яких ексдепутат Київської міськради Денис Комарницький і нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко нібито планують на нього напад.

Читайте Знай в Google News!

За словами Лероса, записи він отримав від "чесного" офіцера СБУ, і тривають вони нібито майже шість годин.

Рада, фото сайт Президента
Рада, фото сайт Президента

"Майже шість годин розмови пана Комарницького, "смотрящого" за Києвом, де також фігурують розмови пана Миколи Тищенка. У цих розмовах вони відверто розповідають, як Зеленський кришує їх, а кум Єрмака йому допомагає. Що не менш важливо, вони обговорюють, як здійснити напад на мене і ще на одного народного депутата. Я прошу Національну поліцію України вважати мій виступ офіційною заявою про злочин Комарницького, Тищенка і його кума Андрія Єрмака", - заявив нардеп.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Лерос додав, що незабаром почне публікувати ці аудіозаписи.

"Я хочу, щоб українці знали, хто зливає національні інтереси України, хто є замовником безладу в країні", – зазначив він.

Також нардеп звернувся до Володимира Зеленського: "Так, зараз ви недоторканний, але колись це закінчиться, і ви будете нести повну відповідальність за все, що робите".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зі "Слуги народу" виключили ще одного нардепа – хабарницький скандал Олександра Юрченка набирає обертів.

Як повідомляв портал Знай.uа, генпрокурор увірвалася на засідання парламенту з гучною заявою – відкриті справи на багатьох нардепів.

Також портал Знай.uа писав, що президент України Володимир Зеленський відреагував на виключення народного депутата Гео Лероса з фракції "Слуга народу" та назвав його "хабарником" і "зрадником країни".