У Києві від травми голови померла співробітниця посольства США

На вулиці, в Києві була виявлена співробітниця посольства Сполучених Штатів Америки Санкер Нікаело з травмою голови і без свідомості. Вона померла в лікарні, незважаючи на зусилля наших лікарів.

Посольство США, фото з вільних джерел
Посольство США, фото з вільних джерел

Верховна Рада зупинила засідання через 10 нардепів з вірусом

У Верховній Раді скасували пленарні засідання, які мали відбутися 1 і 2 жовтня, а також весь наступний пленарний тиждень. Це пов'язано з тим, що за один день коронавірусною інфекцією захворіло відразу 10 депутатів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Верховна Рада, фото: Страна
Верховна Рада, фото: Страна

У Росії зганьбилися через український літак: видали Су-27 з тризубом за свій

Російський ресурс вирішив проілюструвати новину про нібито перехоплення у небі над Балтійським морем натовських літаків, але прогадав з фото. У Twitter російських ЗМІ з'явився знімок Су-27 в якості ілюстрації, але очевидно редактори не помітили тризуб на хвості літака.

Скріншот: Твіттер
Скріншот: Твіттер

Скільки коштуватимуть пологи з 2021 року: у МОЗ назвали точну суму

Міністерство охорони здоров'я з 2021 року має намір збільшити тариф на надання медичної допомоги при пологах та запровадити коефіцієнти, які дозволять регулювати суму залежно від складності випадку. Таку заяву зробив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов

Медична допомога при пологах, фото: кадр з відео
Медична допомога при пологах, фото: кадр з відео

Українців змусять подбати про екологію: з 1 січня можуть заборонити поліетиленові пакети

Верховна Рада розглянула у другому читанні законопроєкт "Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України".
Законопроєкт, який в разі прийняття набере чинності 1 січня наступного року, вводить заборону на використання поліетилену товщиною до 50 мкм в магазинах і ресторанах. При цьому обмеження не поширюються на первинне упаковування м’ясо-рибних і сипучих продуктів.

Поліетиленові пакети, фото: кадр з відео
Поліетиленові пакети, фото: кадр з відео