За комп'ютером, фото з відкритих джерел
За комп'ютером, фото з відкритих джерел

Українців покарають за нав'язливість — штраф майже 9 тисяч гривень

Український парламент ввів штраф за розсилку спаму від 1,7 до 3,4 тисяч гривень і від 3,4 за ненадання можливості відмовитися від розсилки комерційних електронних повідомлень. Мабуть, депутатів і самих дістав спам, тому що за прийняття законопроєкту № 3014 в цілому проголосували 260 депутатів при мінімально необхідних 226.

Слуги народу, скріншот з відео
Слуги народу, скріншот з відео

"Слуга народу" хоче запровадити нову мову в Україні - як у Росії, але не зовсім

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нардеп від фракції "Слуга народу" Микита Потураєв запропонував ввести в країні нову мову - українську російську. На його думку, російська мова, якою користуються в Україні, відрізняється від тієї, якою говорять в РФ.

монети, скріншот з відео
монети, скріншот з відео

В Україні позбулися старих купюр і монет - куди подіти застарілі гроші

З 1 жовтня в Україні вивели з обігу 25-копійчані монети і старі банкноти, випущені до 2003 року. Тепер ними не можна розплатитися в магазинах, аптеках, кафе та інших закладах. При цьому громадяни, у яких залишилися 25 копійок і старі банкноти, не втратять свої гроші. Їх можна без обмежень і безкоштовно обміняти на нові протягом трьох років.

Пенсіонерки шокували заявами про Путіна, фото: facebook.com/alina.dubovska
Пенсіонерки шокували заявами про Путіна, фото: facebook.com/alina.dubovska

Українці зможуть вийти на пенсію достроково, але не всі: названо категорії пільговиків

Українці, які працювали на підприємствах з особливо шкідливими і важкими умовами праці, мають право на пенсію за віком на пільгових умовах. Про те, хто конкретно має на неї право і як обчислюється стаж для отримання пільгової пенсії пояснив "Пенсійний кур'єр" в мережі Facebook.

Банкомати, фото з відкритих джерел
Банкомати, фото з відкритих джерел

Почалися проблеми з готівкою, банкомати масово відключають

Через пандемію коронавірусу в світі різко скоротився попит на готівковий розрахунок. Спочатку по кешу завдало нищівного удару поширення безготівкових платежів, а пандемія і зовсім його добила.

"Коронавірус вбив готівку", - заявив керуючий директор Connected Thinking Limited (Гонконг) Метью Дулі під час виступу на онлайн-форумі Visa Cashless Forum 2020 "Нова реальність, нові виклики, нові платежі".