У ПриватБанку по-варварськи відшили клієнтку і залишили без копійки, може трапитись з кожним: "Просто соромно"

Клієнтка ПриватБанку звернулася до відділення банку для перевипуску картки для виплат, але їй відмовили. За словами клієнтки, банк односторонньо розірвав договір.

Про це стало відомо завдяки відгуку клієнта банку, опублікованому на Мinfin. Жінка просто спантеличена ситуацією, адже жодної інформації про це їй не надали, натомісць порадили написати голові правління ПриватБанку.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Білоруські протестувальники розібрали водомет просто на ходу — розгромленій спецтехніці довелося тікати

У Мінську проходить вже "традиційна" недільна акція протесту проти сфальсифікованих і нелегітимних виборів. Влада вчергове направила проти народу спецтехніку — але у цей раз білоруси знайшли, як їй протистояти. По мірі руху транспортного засобу мітингарі змогли його частково розібрати, і в результаті грізний автомобіль міліції перетворився на своєрідний "фонтан" — вода з нього виривалась строго вертикально.

Протести, фото: EPA/UPG
Протести, фото: EPA/UPG

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Не хайпуйте": Фаріон пішла війною на забугорні слівця - "кляті москалі" в минулому, під загрозою англосакси

Скандально відома захисниця всього українського, колишній нардеп від партії "Свобода" Ірина Фаріон продовжує посвячувати громадян в усі тонкощі використання слів у своїй "правильній" мові. Так, буквально днями "хранителька національного" виступила проти англійських слів, які використовують українці. Ірина Фаріон запустила проєкт "#Протианглізм".

Ірина Фаріон, скріншот: YouTube
Ірина Фаріон, скріншот: YouTube

Розлучений Остапчук з новою пасією не зволікають з весіллям: підуть діти і часу вже не буде

Український актор, телеведучий і стендап-комік Володимир Остапчук лише півроку тому офіційно розійшовся зі своєю дружиною Оленою Войченко після 12 років шлюбу, як вже зараз планує нове весілля, а в подарунок на заручини наречена отримала кільце Tiffany і діамантом. Раніше ж, шоумен подарував жінці автомобіль марки Range Rover.

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/

Від Зеленського вимагають присвоїти військові звання загиблим в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом

На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була опублікована нова петиція. Вона стосується авіакатастрофи АН-26, яка сталася 25 вересня під Чугуєвом в Харківській області, о 20:50 за місцевим часом.

Володимир Зеленський, фото: Unian
Володимир Зеленський, фото: Unian