Чому вчителів не влаштовує дистанційне навчання і як це вирішити

Дистанційне навчання, яке впровадили в Україні у зв'язку з пандемією, багато критикувалося як вчителями, так і батьками, які навіть писали петицію щодо його заборони. Експерти в галузі освіти обговорили ставлення до дистанційної освіти вчителів. На питання про те, чому більшість вчителів не влаштовує дистанційне навчання, як до цього ставитися і що з цим робити, відповіла дитячий сімейний психолог, автор книг і навчальних проектів з дитячої психології для батьків, вчителів, медиків Світлана Ройз.

Дистанційне навчання, фото - Getty Images
Дистанційне навчання, фото - Getty Images

Читайте Знай в Google News!

Білоруські продукти на полицях українських магазинів - вся правда про товари "бацьки" по ГОСТах

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Білоруські продукти славляться тим, що їх виготовляють за ГОСТом. Але чи насправді це так? Українцям показали всю правду про базові товари, як молоко, вершкове масло, сир, йогурт, згущене молоко родом із сусідньої Білорусі. І все це за концепцією бренду нібито зроблено ще за радянськими стандартами. Чи так це, вирішили перевірити журналісти в лабораторії.

Від прем'єра Шмигаля вимагають урізати зарплати міністрам і влаштувати "кримінальну перевірку"

Після кількох провальних презентацій розроблених урядом документів у залі Верховної Ради, схоже, черга дійшла і до рад від звичайного народу. Яких саме змін українці вимагають від прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, дізнавалися журналісти Знай.ІА.

Шмигаль, фото delo.ua
Шмигаль, фото delo.ua

У Луганську "самоліквідувався" ватажок путінської банди "ЛНР"

На окупованій частині Донбасу помер один з найвідоміших бойовиків "ЛНР" Олексій Павлов. Він відомий по кличці"Лісовик". Про це повідомив блогер Денис Казанський у Twitter. У повідомленні уточнюється, що бойовик помер за 2 дні від пневмонії, яка була спровокована коронавірусом. Але оскільки в Луганську пандемію заперечують, то, швидше за все, причину його смерті не будуть повідомляти.

Бойовик "ЛНР" Олексій Павлов, скріншот
Бойовик "ЛНР" Олексій Павлов, скріншот

В Україні очікується небувалий попит на щеплення від грипу

У той час, коли світ активно бореться з пандемією коронавірусу на людство насувається новий ворог. Йдеться про грип, в тому числі про чотири його штамах: Washington, Hong Kong, Phuket і Guangdong-Maonan. Цього року на вакцину від грипу очікується небувалий попит. Навіть ті, хто раніше презирливо хмикав, готові бігти на укол. Про це розповіла сімейний лікар з Києва Наталія Василенко.

фото Getty Images
Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.