У МОЗ заговорили про оголошення другого локдауну в Україні: "Ми діємо"

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов В ефірі телеканалу "Україна 24" заявив про те, що тотальний карантин державі не загрожує, оскільки країна не збирається йти по стопах Ізраїлю. Триватиме система адаптивного карантину.

Денис Шмигаль - скріншот
Денис Шмигаль - скріншот

Чи зникнуть пенсії через 15 років? Заява Шмигаля лише погіршить ситуацію

Раніше Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що Кабінет Міністрів вже через 15 років не зуміє виплачувати пенсії, так як демографічна ситуація в країні погіршується, а підвищити податки не можна. Однак він не згадав, що розмір єдиного соціального внеску (ЄСВ) був скорочений майже вдвічі кілька років тому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

Кабмін скоротив субсидування громадян майже на 40%: в уряді пообіцяли прискіпливу перевірку

Кабінет Міністрів України скоротив субсидування громадян майже на 40%. Відповідне рішення уряд підтримав від 28 вересня. Зазначається, що, що мова йде про законопроєкт №1177, який скорочує субсидування українців на 756,9 млн гривень.

Нарахування субсидій, фото: кадр з відео
Нарахування субсидій, фото: кадр з відео

Якщо працівник захворів на Сovid-19: інструкція для роботодавця

Як діяти роботодавцю, якщо працівник захворів на Сovid-19, і чи потрібно проводити розслідування? Про це детально розповіли фахівці на фейсбук сторінці "Urister - юридична допомога онлайн".

Карантин в Україні, фото: кадр з відео
Карантин в Україні, фото: кадр з відео

Українка згоріла на заробітках у Польщі

Повідомляється, що в ніч з неділі 4 жовтня на понеділок 5 жовтня в Польщі, поблизу Варшави, в селі Гурашка сталася пожежа в імпровізованому готелі, де жили українські заробітчани. В результаті події загинула одна жінка.