Зеленський та Джонсон підписали історичну угоду: потужний союзник і десятки мільярдів

Президент України Володимир Зеленський 7 жовтня прибув з візитом до Великобританії і переговорив з прем'єр-міністром Королівства Борисом Джонсоном. У деякому роді, цей день став історичним для нашої країни, адже Зеленський і Джонсон підписали україно-британську угоду про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство та інші документи.

Зеленський, фото прес-служби Президента
Зеленський, фото прес-служби Президента

Україна попрощалась із загиблими в катастрофі Ан-26: чорні ящики розкрили причини трагедії

Комісія з розслідування катастрофи АН-26 повністю відновила трагічний останній політ літака та виявила грубі порушення як у виконанні польотних завдань, так і в організації польотів загалом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На місці аварії Ан-26, фото: Сергій Тендітов / EPA
На місці аварії Ан-26, фото: Сергій Тендітов / EPA

Замість одного пенсійного внеску доведеться платити два

За словами глави цього відомства Марини Лазебной, зараз внески йдуть тільки до солідарної системи — виплачує їх наймач, але де-факто вони віднімаються із зарплати працівників. Ці гроші йдуть в загальний котел, з якого вони розподіляються між пенсіонерами.

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

Онлайн з Далай-ламою: духовний лідер Тибету відповість на запитання українців у прямому ефірі

Духовний лідер Тибету Далай-лама XIV проводить онлайн-зустрічі з жителями різних країн. 20 жовтня вперше таку зустріч він проведе з жителями України.

Далай-лама, фото:EdCamp Ukraine
Далай-лама, фото:EdCamp Ukraine

″Війна це - бруд, кров та щурі″: учасниця конкурсів краси вже 6 років захищає Україну на фронті

Парамедик Добровольчого Українського Корпусу та волонтер "Армії SOS" Аліна Михайлова на війні з 2014 року - спочатку як волонтер, а потім вже як парамедик. Аліна рятувала життя бійців в Авдіївці, Пісках і інших гарячих точках.

Аліна Михайлова на війні з 2014 року, фото:facebook
Аліна Михайлова на війні з 2014 року, фото:facebook