У ранковому зведенні прес-служби операції Об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook повідомили про те, що, станом на 7:00 11 жовтня, ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Читайте Знай в Google News!

За минулу добу, 10 жовтня, зафіксовано один факт порушення режиму всеосяжного припинення вогню з боку Збройних ворожих формувань Російської Федерації.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Водяного противник здійснив один неприцільний постріл з підствольного гранатомета. Ворожий постріл не становив загрози життю та здоров’ю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських воїнів немає. ООС

Ситуація на Донбасі: facebook.com/pressjfo.news
Ситуація на Донбасі: facebook.com/pressjfo.news

Належно виконують завдання у районі проведення операції й інші складові сил оборони. Зокрема, вчора військовослужбовцями Збройних Сил та вогнеборцями ДСНС ліквідовані пожежі поблизу Новоолександрівки, Майорська та Катеринівки.
Окрім того, локалізовано осередки загорань неподалік Болотеного.
Від початку поточної доби, 11 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі...

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 10 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, головне за ніч: британський "подарунок" Україні, новий формат ЗНО, скасування зимового часу та фейкові штрафи за ПДР.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна можуть залишити в "зимовому часі" назавжди-з'явився документ про переведення годинників

Знай.ua писав, У Запоріжжі десятирічний хлопчик заступився за матір і зарізав п'яного батьків.