У центрі Києва "розбійники": гонитва Хрещатиком, стрілянина та розбиті машини

13 жовтня, в центрі Києва була проведена спецоперація, якій могли б позаздрити режисери голлівудських бойовиків. Спецоперація проводилася Департаментом карного розшуку за підтримки поліції та групи спеціального підрозділу КОРД. Затримання проводилося під час скоєння чергового злочину.

скріншот TouTube
скріншот TouTube

Сотні протестів по всій країні змусили уряд ввести смертну кару

Уряд Бангладеш ввів смертну кару в закон про запобігання насильству щодо жінок і дітей. Раніше найсуворішим покаранням за згвалтування було довічне ув'язнення. Закон набуде чинності з 13 жовтня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

фото Zabed Hasnain Chowdhury / Rex / Shutterstock
фото Zabed Hasnain Chowdhury / Rex / Shutterstock

Репетирував Хеллоуїн? Зеленський у масці налякав дитину

Сьогодні, 13 жовтня, виповнилося 10 років з моменту інциденту під Смоленськом. В цей же день, в 2010 році, в авіакатастрофі загинув президент Польщі Лех Качинський, який прямував до Росії для участі в пам'ятних заходах щодо жертв Хатині. В Україні відкрито меморіальну дошку пам'яті Леха Качинського, і сьогодні там були проведені жалобні заходи.

Володимир Зеленський скріншот YouTube
Володимир Зеленський скріншот YouTube

Підвищення мінімалки: заповітні гривники не обтяжуватимуть гаманці українців ще до кінця 2021 року

Українцям обіцяли підвищення мінімальної зарплати до кінця 2021 року. Дехто вже з нетерпінням чекає на ті заповітні гривники, а от народний депутат від "Слуги народу", голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев пропонує відкласти підвищення мінімальної зарплати до кінця 2021 року. Таким чином вдасться уникнути тінізації економіки.

пенсія, старенька, виплати, старість
пенсія, старенька, виплати, старість

Матч Ліги націй Україна - Іспанія завершився тріумфом нашої збірної – 1:0

У вівторок, 13 жовтня, проходив матч Ліги націй між Україною та Іспанією в Києві на НСК Олімпійський. Поєдинок пройшов з глядачами. У зв'язку з пандемією коронавірусу було заповнено 15% трибун.

Україна-Іспанія, скріншот з відео
Україна-Іспанія, скріншот з відео