Місцеві вибори: як не підхопити Covid-19 на голосуванні, поради лікарів

В Україні в неділю, 25 жовтня, вперше в історії місцеві вибори відбудуться в умовах карантину через пандемію коронавірусної інфекції covid-19. Через це змінилися умови голосування та роботи виборчих дільниць. Спеціально для наших читачів ми зібрали найважливіші відповіді на головні питання.

Вибори в умовах карантину, фото: 24 Канал
Вибори в умовах карантину, фото: 24 Канал

Інтернет-послуги влетять українцям у копієчку: дозволити зможе не кожна родина

За оцінками експертів, в Україні з 2021 року можуть значно подорожчати послуги доступу до мережі Інтернет. Провайдери щорічно підвищують ціни на послуги зв'язку, і прийдешній рік не стане винятком. Однією з причин зростання суми в платіжках стане необхідність збільшити відрахування на користь телеканалів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Інтернет, скріншот відео
Інтернет, скріншот відео

НБУ і Рада взялися за колекторів: коли припиниться залякування і дзвінки посеред ночі

В Україні хочуть нарешті врегулювати діяльність колекторів. Ці компанії здобули погану репутацію через низку випадків незаконних дій, а тому суспільний запит на подібну законодавчу ініціативу виник вже давно. Тепер відповідний законопроєкт, розроблений за участі Національного банку України, знаходиться на розгляді у Верховній Раді.

Затримання колекторів, скріншот відео
Затримання колекторів, скріншот відео

Прокляття Чорнобиля: зона відчуження на межі нового екологічного лиха

Аварія на Чорнобильській атомній електростанції - одна з найбільших техногенних катастроф людства, яка завдала значних збитків навколишньому середовищу не лише України і Білорусі, але й усього світу. І хоча в цій ситуації немає позитивних моментів, можна констатувати, що наявність Зони Відчуження з її унікальними фізичними показниками допомагають науковцям всього світу більш детально вивчати радіацію та її вплив на живе. На жаль, останні дослідження показують, що попередні оптимістичні оцінки можуть
бути помилковими.

Чорнобиль, фото: youtube
Чорнобиль, фото: youtube

Україна переходить на зимовий час: коли перевести годинник і як адаптуватися

Україна в ніч з 24 на 25 жовтня переведе стрілки годинника на годину назад, таким чином на всіх циферблатах в країні буде "зимовий час". У 2020 року цей день збігається з днем місцевих виборів. Спеціально для наших читачів ми зібрали все, що потрібно знати про перехід на зимовий час.

Перехід на зимовий час 2020 року, фото - Рexels
Перехід на зимовий час 2020 року, фото - Рexels