Ще в понеділок, 19 жовтня, в ході засідання погоджувальної ради спікер Ради Дмитро Разумков заявив, що в українському парламенті хворіють і перехворіли на коронавірусну інфекцію 60 народних депутатів.

Читайте Знай в Google News!

Тепер же, станом на неділю, 25 жовтня, в парламенті зменшилася кількість нардепів і працівників Апарату ВР, які хворіють на covid-19. Про це стало відомо завдяки заяві голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, на виборчій дільниці.

Разумков, фото: Instagram
Разумков, фото: Instagram

"Я говорив, що всього понад 60 народних депутатів хворіло або на жаль хворіють сьогодні. Дійсно, коли ми трохи раніше закінчили нашу роботу це значно поліпшило ситуацію по захворюваності у ВР і в апараті. Зменшилася кількість народних депутатів, представників апарату, - сказав Разумков.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що голова Верховної Ради України Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою ділянку. Журналіст поцікавився у Разумкова про те, чому на ділянці відсутні раніше анонсовані волонтери з опитуванням (п'ятьма питаннями) від президента України Володимира Зеленського, на що спікер відповів: "Я ж голосувати йду, я не за опитуваннями, може ще будуть".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, депутати "злили" сотні тисяч гривень на дезінфектори і маски: з держбюджету в порожнечу.

Як повідомляв Знай.uа, маска на підборідді - порушення: у Зеленського навчать тернополян захищатися від коронавірусу.

Знай.uа писав, в Україні зростуть пенсії, але не для всіх: у Мінфіні назвали точні суми і категорії осіб.