Заступник голови офісу президента України Юлія Ковалів здала позитивний тест на коронавірусну інфекцію. Вірус також підтвердили у її чоловіка і дітей. Зараз чиновниця та її сім'я на самоізоляції.

Читайте Знай в Google News!

"Наша сім’я також поповнила невтішну статистику. На жаль, разом з чоловіком та дітьми отримали позитивні тести на COVID19. Попри те, що ми чітко дотримувались всіх протиепідемічних норм, ця хвороба не обійшла і нас стороною. Вірус дуже близько, поруч з нами.Носіть маски, уникайте масових скупчень людей, зберігайте соціальну дистанцію, мийте руки та бережіть себе та оточуючих", - написала Ковалів на своїй Facebook-сторінці.

Вона уточнила, що відчуває себе задовільно. Коваліви повідомили всіх, з ким контактували минулого тижня, і знаходяться на самоізоляції.

"Величезна подяка всім лікарям, які не покладаючи рук щодня рятують життя. Ви справжні герої!" - зазначила заступник голови ОПУ.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як стало відомо, інший заступник Андрія Єрмака Андрій Смирнов також хворіє на Covid-19 і проходить лікування вдома під наглядом лікарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що в українському парламенті хворіють і перехворіли на коронавірусну інфекцію 60 народних депутатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Верещук зажадала звільнити Миколу Тищенка після свого провалу на виборах у Києві.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Разумков розповів, коли депутати займуться бюджетом-2021.