Людей не шкода: Кабмін дозволив витрачати гроші коронавірусного фонду на патріотичні фільми

Кабмін дозволив витрачати гроші коронавірусного фонду на створення телесеріалів. При чому, не лише на виробництво цілих серіалів, але і на окремі етапи зйомок. У середу, 28 жовтня, на засіданні Кабінет міністрів України дозволив використовувати кошти, виділені з коронавірусного фонду на виробництво патріотичних серіалів, а також для реалізації окремих етапів їхнього створення.

карантин в Україні, фото: REUTERS
карантин в Україні, фото: REUTERS

Гроза "скотиняк" Ляшко зізнався в коханні променистій шатенці:"Кажуть, гей"

Колишній лідер Радикальної партії Олег Ляшко відійшов від великої політики на користь сім'ї. Не так давно його дружина, Росіта Ляшко, подарувала йому чудесного сина, і тепер Олег весь у батьківських клопотах. Не забуває він і про свій блог в Instagram. 28 жовтня його коханій дружині Росіті Ляшко виповнилося 50 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Олег Ляшко, скріншот
Олег Ляшко, скріншот

Без даху над головою, зате в памперсах: у Кабміні придумали, як добити нещасних українських пенсіонерів

Уряд України буде по-новому дбати про літніх людей. У середу, 28 жовтня, Кабмін розглядає законопроєкт Про внесення змін до деяких законів України Про соціальний захист людей похилого віку. І якщо законопроєкт приймуть, то літнім людям слід готуватися до того, що законодавство значно зміниться.

Пенсіонерка, скріншот
Пенсіонерка, скріншот

У США копи застрелили темношкірого і знову запустили масові протести – кадри погромів і грабунків

В американському штаті Філадельфія жителі влаштовують погроми і грабують магазини. Все почалося після того, як копи застрелили 27-річного темношкірого чоловіка на ім'я Уолтер Уоллес. Чоловік з ножем підійшов до поліцейських і не реагував на їхнє прохання кинути зброю на землю. Тоді вони відкрили по ньому вогонь.

заворушення в США, The Philadelphia inquirer
заворушення в США, The Philadelphia inquirer

Знову невиїзні? Криклій попередив про плани УЗ "зрізати" половину квитків

Глава Міністерства інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що АТ "Укрзалізниця" може скоротити продаж квитків на 50%, іншими словами — буде введений так званий шаховий порядок доступних місць у поїзді. За словами Криклія, таке можливо, якщо буде відповідна рекомендація МОЗ. Відповідну заяву Криклій зробив в ефірі програми" Сніданок з 1+1 " у середу, 28 жовтня.

Владислав Криклій, фото Facebook
Владислав Криклій, фото Facebook