У вівторок, 3 листопада, на території України прогнозується місцями дощова, але все ж сонячна погода. В середньому температура повітря буде комфортною.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що короткочасні опади, крім західних регіонів, можуть зачепити Південь і Схід країни.

"Не забуваємо і шануємо тумани, особливо водії! Температура повітря завтра ще порадує, протягом дня в Україні +8 +13 градусів", - написала Діденко.

Найтепліше буде на Львівщині, Волині, Рівненщині та в Криму. Там повітря прогріється до +12 +14 градусів. Дещо прохолодніше буде на Прикарпатті, Буковині, Житомирщині, Сумщині та Київщині. Там всього – +9 +11 градусів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві у вівторок опадів не передбачається, буде досить комфортно. Температура повітря в столиці складе близько +10 +12 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

3 листопада вшановується пам'ять преподобного Іларіона Великого. У народі говорили: "У листопаді мороз починається". Наші предки помітили: якщо в цей день стоїть ясна безхмарна погода – це ознака швидкого зниження температури.

погода на 3 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.