Чи повернеться людство до звичного життя після пандемії і яким воно буде

Цьогоріч, коли світом поширилася пандемія коронавірусу, людству довелося звикати до нових правил та умов життя. Про те, коли ми можемо повернутися до нормального життя, розповіли відомі вчені.

Коронавірус в США, скріншот: YouTube
Коронавірус в США, скріншот: YouTube

Степанов розповів, що буде після 100% заповнених лікарень: сортування, протокол і шанси на життя

Глава українського МОЗ Максим Степанов заявив, що робитиме його відомство у разі заповнення 100% ліжок для хворих на коронавірусну хворобу. Медикам доведеться застосувати протокол медичного сортування з пріоритетом надання медичної допомоги хворим з великими шансами на виживання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

карантин в Україні, фото: REUTERS
карантин в Україні, фото: REUTERS

Парламент затвердив законодавчі зміни для працюючих "на дому" – на які сюрпризи чекати українцям

Пленарне засідання Верховної Ради 3 листопада стало одним з "плодовитих" за останній місяць. Одним з питань розгляду став законопроєкт № 4051, у положеннях якого йдеться про дистанційну та надомну форми роботи, на які були вимушені перейти тисячі українців.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

В Україні визначилися з "літнім" віком: кому натякнули на старість

Відповідно до класифікації Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) в Україні пропонується ввести поняття "особа похилого віку". Український уряд підтримав проєкт закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту літніх людей".

Пенсіонери, фото: кадр з відео
Пенсіонери, фото: кадр з відео

Дожити до пенсії в Україні: людям похилого віку готують обурливе нововведення

Українським громадянам розповіли про те, хто зможе отримувати пенсійні виплати в наступному році.

В Україні в 2021-му році громадянам, які до 60 років не отримують 18 років робочого стажу, доведеться працювати до 65 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше