Верховна Рада України відновила фінансування одноразової допомоги потерпілим Фондом соціального страхування або членам їх сімей та особам, які перебували на утриманні померлого.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики України на сторінці у Фейсбук. Прийнятий закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Скріншот: facebook.com/MLSP.gov.ua
Скріншот: facebook.com/MLSP.gov.ua

"3 листопада 2020 року Верховною Радою України прийнято закон, яким відновлено фінансування Фондом соціального страхування України окремих страхових виплат, медичних та соціальних послуг, які були припинені.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
Зокрема, відновлено фінансування одноразової допомоги потерпілим або членам їх сімей та особам, які перебували на утриманні померлого. Також відновлено фінансування витрат на медичну та соціальну допомогу потерпілим від нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання.
Перелік витрат на медичну та соціальну допомогу:
  • санаторно-курортне лікування;
  • лікарські засоби та вироби медичного призначення;
  • додаткове харчування;
  • спеціальний медичний догляд;
  • постійний сторонній догляд;
  • побутове обслуговування;
  • компенсацію витрат на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хто краде електроенергію просто у вас вдома: 7 приладів, які накручують лічильник

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла, що зміниться у харчуванні школярів: меню на два тижні, нові санітарні норми та інше

Також "Знай.ua" писав, Укрзалізниця припиняє продаж квитків у "червоній" зоні: перелік напрямків