Жителі Сєвєродонецька почали скаржитися на комах в одному з супермаркетів популярної мережі АТБ. Гнівний пост з'явився на сайті відгуків.

Читайте Знай в Google News!

"Жителі Сєвєродонецька,в цьому АТБ живуть комахи, реально не вірили.Але неодноразово приносили їх звідти.Виконуючи дезінфекцію будинку викликаючи певну службу, знову прийшовши в цей супермаркет ситуація повторюється", - пише покупець.

Вона розповіла, що біля тих товарів з посудом, де покупці довго затримуються і розглядають товар, на них стрибають блохи і починають свербіти ноги.

"Прийшовши додому в штанях, на колготках виявили цих комах, будьте обережні!!!Адміністрація проведіть дезінфекцію, ціни прийнятні, хотілося б у вас робити покупки!За раннє спасибі, сподіваюся мій відгук не залишиться без уваги!",- пише покупниця.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, шаурма "не від Зеленського" ледь не відправила українця в лікарню.

Як повідомляв Знай. ua, "Симпатичний" тортик міг відправити українку в лікарню, в десерті була примітивна форма життя.

Також Знай. ua писав, що обережно в супермаркеті, 5 небезпек, яких ви не помічаєте.