Збірна України завоювала золоті медалі на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики
Збірна України завоювала золоті медалі на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики

Українські красуні стали першими: збірна України виграла "золото"

Збірна України виграла "золото" і "бронзу" на чемпіонаті Європи-2020 з художньої гімнастики. У п'ятницю, 27 листопада, відбувся вирішальний виступ у командному заліку, за підсумками якого наші гімнастки посіли перше місце, набравши 237,150 балів.

Олена Зеленська, фото president.gov.ua
Олена Зеленська, фото president.gov.ua

Олена Зеленська підтримала українських бізнесменів на карантині: що придумала перша леді

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

27 листопада перша леді України Олена Зеленська зустрілася з представниками великих компаній і підписала декларацію "бізнес без бар'єрів". На своїй сторінці в Instagram Олена Зеленська поділилася результатами зустрічі з українськими та міжнародними компаніями. Захід було присвячено впровадженню безбар'єрних рішень у бізнес-процеси - працевлаштуванню людей з інвалідністю, літніх людей, батьків з дітьми до шести років, жінок та молоді.

Вакцина від covid-19, скріншот відео
Вакцина від covid-19, скріншот відео

Україна отримає 4 мільйони вакцин від covid-19: кому дістанеться в першу чергу

У п'ятницю, 27 листопада, стало відомо про те, що Міністерство охорони здоров'я України вже готується до отримання величезної кількості вакцин. Більш того, відомство вже визначило, хто отримає їх в першу чергу.

мокрий сніг, фото: pxhere
мокрий сніг, фото: pxhere

Погода на вихідні 28-29 листопада буде з дощем і мокрим снігом - нема чого шастати

Погода на вихідних 28-29 листопада в Україні буде "і з опадами, і з теплом, і з холодиною". Погода починає змінюватися в бік похолодання і збільшення вологості повітря. За рахунок атмосферних фронтів і циклону на ім'я "Таня" збільшиться вологість і опади. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Міхеїл Саакашвілі, фото: кадр з відео
Міхеїл Саакашвілі, фото: кадр з відео

Саакашвілі закрутив роман з молоденькою "слугою" Зеленського: "Допоможе їй побудувати кар'єру"

Єлизавета Ясько є випускницею Оксфордського університету, народним депутатом від Партії "Слуга народу" і главою української делегації в ПАРЄ. А Михайло Саакашвілі - колишній президент Грузії, який живе і працює в Києві. Передбачається, що голова виконкому Нацради реформ України зустрічається з Ясько, про що повідомили джерела в оточенні політичних діячів.