Зовсім недавно російський стример Стас Reeflay проводив прямий ефір, на якому можна було помітити на тлі бездиханне тіло його подруги Валентини.

Передбачалося, що чоловік заради придбання популярності в нетверезому стані вигнав дівчину на вулицю і довго не пускав назад. Але коли він все ж вирішив її впустити, було зовсім пізно. А під час трансляції можна було чути голоси поліцейських і медиків, які представили однією з версій її загибелі — переохолодження.

Читайте Знай в Google News!

Також було відомо, що під час трансльованої вечірки на місці перебувала подруга загиблої, Марина, яка зараз в Stories соціальної мережі Instagram поділилася інформацією про необхідність збору коштів на її похорон. Вона опублікувала номер карти і розповіла, що мама і бабуся померлої дівчини померли, а батько відмовляється її забирати. "Будь ласка, допоможіть зібрати грошей на перевезення і похорон. Валю треба поховати", - написала вона в одній з Stories.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак найбільше здивування викликало те, що стример Стас Reeplay продовжує вести прямі трансляції на платформі Youtube і ні в чому собі не відмовляє.

Загиблою є 28-річна Валентина Григор'єва, яка за кілька днів до трагедії в стані алкогольного сп'яніння розповіла на своїй трансляції, що вона вагітна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, подруга дівчини, яка загинула на стрімі Reeflay, була того вечора з ними: "Вона так кричала"

Як повідомляв "Знай.ua", стример Reeplay провів трансляцію з померлою подругою: не відійшов від камери навіть зі швидкою.

Знай.ua писав, чоловік випив каву на вокзалі і впав у кому очевидці чухають потилиці: "Клофелинщики?"