Клієнт ПриватБанку поскаржився, що фінансова установа залишає без засобів до існування. Про це повідомили на сайті minfin. Клієнт пояснив, що Приватбанком були заарештовані рахунок ухвалою приватного виконавця.

"Під арешт потрапила і карта, на яку приходить заробітна плата — єдине джерело доходу мене і моєї сім'ї (дочка 7 років і чоловік інвалід з відсутністю нижньої кінцівки без права на пенсію і соціальні виплати). На всі питання банк пропонує врегулювати питання з виконавцем, яка знаходиться в місті Києві, а я прописана і проживаю в місті Харкові. В телефоном режимі виконавець зажадала довідку про те що дану картку надходить моя зарплата. Після отримання необхідних документом, вона посилається на те, що у встановленні було прописано накласти арешт на всі рахунки, крім передбачених законом", - йдеться у повідомленні.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

На гарячій лінії Приватбанку чоловіку пояснили, що юристам не розжували, які рахунки передбачені законом не можна заарештовувати. Напрошується висновок, що банк ставить у пріоритет постанови приватного виконавця, а не Конституцію України та інші закони, чіпляючись за фрази, і перекладаючи відповідальність. А в цей час за платіжним дорученням з цього рахунка можуть бути списані кошти в повному обсязі, як в телефонному режимі мені озвучив співробітник Приватбанку під табельним номером 292716 (імені свого не назвала).

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Виходить ви сприяєте незаконному списанню коштів, порушують конституційні права людини, залишаєте без засобів до існування. Задумайтеся, навчіться поважати свого клієнта, не закривати очі на проблеми людей, мотивуючи, що вам щось не написали. Не очікували такого від банку, який завжди займав лідируючі позиції на фінансовому ринку", - резюмує клієнт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк знизив ставки за кредитами десяткам тисяч українців, кому пощастило.

Як повідомляв Знай. ua, в Приват24 стався масовий збій, українцям "відрізало" доступ до додатка.

Також Знай. ua писав, що володіють усіма даними про вашу карту Приватбанку, аферисти вивели свої схеми на новий рівень.