В Ізраїлі вибірково посилюють карантинні заходи у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в регіоні. Це наочно було видно на відео з пляжу, який проходить через два міста. В одному діє заборона на відвідування пляжу, в іншому такий вид відпочинку дозволено.

Карантин у зв'язку з коронавірусом, а зокрема заборону на відвідування пляжів ввели в місті Бат Ям. А в сусідньому місті Рішон-ле-Ціон немає. Межа міст проходить через пляж, який зняли на відео. Справа небезпечно, ліворуч - ні.

На відео з дрона, який пролетів над пляжем обох міст видно безлюдну частину з одного боку і повний життя місто – з іншого. Такої незвичайної ситуації в світі ще не було.

Раніше в мережі інтернет з'явилися відео від очевидців, які показують ситуацію на пляжах міста Одеси. Для того, щоб позасмагати і купуватися до моря вийшли десятки тисяч людей, створивши справжні натовпу. Незважаючи на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 і введений карантин, люди не дотримуються соціальної дистанції і не користуються засобами індивідуального захисту, що може викликати новий спалах захворюваності.

На відео можна побачити, що ситуація на пляжах нічим не нагадує про карантин. Люди знаходяться дуже близько один до одного, масок не носять. Переміщення носять хаотичний характер, про дотримання соціальної дистанції мова не йде.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натовпи відпочиваючих захопили одеські пляжі, яблуку ніде впасти, незважаючи на карантин і пандемію.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко за бажанням зможе знову закрити столичне метро.

Також Знай. ua писав, що РНБО попередив про можливе онлайн-навчання з 1 вересня.