Стався масовий збій додатків на телефонах c iOS. На цей момент у багатьох користувачів не працює Viber, Monobank, Privat24 і низка інших додатків. Про це повідомляє Телеграм-канал "Інсайдер UA".

Повідомляється, що користувачі не можуть відкрити на своїх мобільних телефонах програми в багатьох країнах. Зокрема, не працює Viber, Monobank, Privat24 і низка інших додатків.

Скріншот: Інсайдер UA / Телеграм
Скріншот: Інсайдер UA / Телеграм

Зазначається, що деякі користувачі вбачають проблему у Facebook SDK, який вбудований в багатьох великих додатках для аналітики, націлення та інших функцій. Сама Facebook вже заявила, що розглядає скарги:

"Ми знаємо і досліджуємо збільшення помилок на SDK для iOS, що призводить до збоїв у роботі деяких додатків.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Реакція Facebook на масовий збій, скріншот: developers.facebook.com
Реакція Facebook на масовий збій, скріншот: developers.facebook.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зростання цін, курс долара та інше — що найбільше непокоїть українців, результати опитування

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці залишаться без пенсій? У Мінсоцполітики попросили додаткові 15,2 млрд. грн. для виплат

Також "Знай.ua" писав, скасовані рейси під час карантину — чи зможуть українці повернути свої гроші