МОЗ анонсувало важливу реформу: "Зробити за місяць..."

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов зробив заяву стосовно співпраці МОЗ та Міністерства соціальної політики в плані розробки проєкту реформування психіатричної системи.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео

Гройсман знайшов заміну "Армії, вірі, мові" - хоче допомогти грошима

Колишній глава українського уряду Володимир Гройсман вирішив поділитися своєю думкою щодо актуальних проблем економічного та соціального життя країни. Гройсман заявив, що в першу чергу сьогодні потрібно зменшити податкове навантаження на громадян, а після допомагати людям матеріально.

Володимир Гройсман, скріншот: YouTube
Володимир Гройсман, скріншот: YouTube

На Закарпатті чорні лісоруби попалися на гарячому — місцеві влаштували самосуд, терпець урвався

На Закарпатті тривають незаконні вирубки лісу. У мережі з'явилися кадри, на яких видно, що місцеві жителі взяли ситуацію в свої руки і намагаються самостійно протистояти "чорним лісорубам".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці зловили "чорних лісорубів", скріншот: YouTube
Українці зловили "чорних лісорубів", скріншот: YouTube

У Зеленського помилково перейменували область - волиняни ще такого не бачили

Після робочого візиту глави держави Володимира Зеленського на Волинь Офіс президента опублікував влог про поїздку на Луганщину, Буковину і Волинь. При цьому в ролику було зазначено неправильну назву Волинської області.

В підписі до кадрів про зустрічі з волинськими бізнесменами на заводі "Модерн-Експо" з'явилася неправильна назва регіону – Луцька область. Такої області в Україні немає.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Улюблениця Балана Кароль не витримала та заговорила про своє весілля: "12 років – це вже період"

Відома українська співачка, тренер програми "Голос Країни" Тіна Кароль, якій приписують роман з не менш популярним артистом Даном Баланом, розповіла про свою поїздку в Карпати та зізналася, що вперше за 12 років переглянула весільне відео.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/