"Луцькому терористу" Максиму Кривошу вручили підозру одразу за кількома статтями. Зокрема, це захоплення заручників, незаконне поводження зі зброєю, посягання на життя правоохоронця і безпосередньо теракт.

На цей час суд обирає запобіжний захід. Кривош заявив, що заперечує зв'язок зі спецслужбами і те, що це могла бути провокація. У коментарі PavlovskyNews він заявив, що сам здався і повернув заручників. А от про що він говорив з президентом, розповість під час судового засідання.

Захоплення в заручники в Луцьку // ssu.gov.ua/
Захоплення в заручники в Луцьку // ssu.gov.ua/

Чоловіку інкримінують тероризм. Напередодні він захопив автобус із заручниками у центрі Луцька. Він вимагав, аби усі топчиновники та олігархи записали відеозвернення "Я терорист у закон", а Зеленський сказав "Фільм "Земляни" 2005 року, дивитися всім". Зеленський виконав вимогу терориста і записав відеозвернення, однак видалив його одразу після затримання Кривоша.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

Як повідомляв портал Знай.uа, заручники після захоплення автобуса в Луцьку і затримання терориста Максима Кривоша знаходяться в нормальному стані.

Також портал Знай.uа писав, що сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози.