Понад мільйон українців не підозрює про важку недугу: вражаюча статистика МОЗ

Більше мільйона заражених українців не підозрюють про важку недугу. Міністерство охорони здоров'я оцінює кількість хворих на вірусний гепатит С в Україні в 1,3 млн осіб. Про це сказав на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Лікарня, скріншот: YouTube
Лікарня, скріншот: YouTube

У мережу витекли паспортні дані небезпечних автошахраїв — тримайтеся від цих людей подалі

Українці часто привозять автомобілі з-за кордону. Найчастіше, така покупка виходить дешевше, в порівнянні з придбанням авто в Україні. Однак, на жаль, у цій сфері процвітає шахрайство. Багато нечесні люди намагаються нажитися на довірливих людях, а потім ще й мають нахабство їм чимось погрожувати. Однією з таких історій поділився користувач Facebook Alexander Chernyavsky. "Людину кинули на мотоцикл", - заявив він.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

В Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди отримуватимуть уже з вересня

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України підготувало проєкти постанов Кабінету міністрів про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери. Проєкти актів спрямовані на погодження профспілок.

Підвищення зарплати, скріншот: YouTube
Підвищення зарплати, скріншот: YouTube

Допомога матерям-одиначкам: в Мінсоцполітики пояснили нові умови

З 1 липня 2020 р. допомога на дітей матерям-одиначкам призначається за новими умовами. Одинокі матері не отримають допомогу на дитину, якщо в сім’ї є незайняті дорослі, якщо була здійснена покупка на 50 тис. грн., або у родини є друга квартира чи авто, "молодше" 15 років.

Не отримає допомогу і жінка, яка має дітей від чоловіка, з яким не перебуває в зареєстрованому шлюбі, але разом проживає з ним і веде спільне господарство.

Заплатили великі гроші: "спільник" луцького терориста Кривоша вийшов на волю

Харків’янин Дмитро Михайленко, якого називають спільником луцького терориста Максима Кривоша, вийшов з-під варти. 43-річний Дмитро Михайленко вийшов з-під варти після внесення застави у розмірі 175 тисяч гривень. Про це повідомив адвокат Михайленка Андрій Костяний.

Затримання луцького терориста, скріншот: YouTube
Затримання луцького терориста, скріншот: YouTube