З'явилася інформація, що в Білорусі в неділю, 16 серпня, місцеві протестувальники проти правління Олександра Лукашенко збираються на масштабний мітинг. Однак не все так просто, з'явилася інформація, що у чинної влади теж є прихильники, які зібралися провести свій мітинг.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Klymenko Time.

Мінські акції, скріншот: Telegram-канал Klymenko Time
Мінські акції, скріншот: Telegram-канал Klymenko Time

Мінські акції, скріншот: Telegram-канал Klymenko Time
Мінські акції, скріншот: Telegram-канал Klymenko Time

"Доброго ранку, друзі. Сьогодні гарячий день в Білорусі. Хоча коли за останній тиждень вони були холодними?. Але сьогодні "Білоруський майдан" збирає свій перший по-справжньому масштабний мітинг. На 14:00 на Площі Незалежності. Також сьогодні на 12:00 заплановано і "білоруський антимайдан". До речі, там же. Гасло противників Лукашенка - "За свободу". Акцію називають загальногромадянським маршем. Гасло провладного мітингу - "Не дамо розвалити країну!". Загалом-то, гасла зрозумілі і навіть нудні. Ясна річ, ще вчора пішла інформація, що на мітинг за Лукашенком людей збирають централізовано і примусово. Так що чекаємо в опозиційних каналах фото і відео з похмурими обличчями, з зізнаннями, що їх пригнали сюди без їхньої волі. Зіткнень сторін при цьому, швидше за все, не буде. Жодній з них це не потрібно. Їх мета - масовість, красива картинка, осмислені обличчя учасників, які здатні висловитися за свої ідеї. Конкуренція буде в цьому.", - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України було опубліковано петицію з проханням про спрощення отримання громадянства України громадянами Республіки Білорусь, які зазнали політичного переслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський лютуює, так як Білорусь віддала "вагнерівців" Росії: "Уникнути відповідальності ніхто не зможе".

Як повідомляв Знай.uа, Лукашенко отримав удар від Литви та Естонії: Білоруська АЕС не потрібна європейцям.

Знай.uа писав, 2,3 мільйона за удари кийком по полотну: картина Лоскутова "Білорусь" проданj в благодійних цілях.