В Білорусі, яку захлеснуло з головою в антиурядові протести, відбуваються речі, яких слід було б очікувати у час месенджерів і соціальних мереж. Звичайна дітвора, яка гуляла у дворі відзначилася дуже непростими іграми. Сталося наступне - діти почали грати в затриманих та ОМОНівців.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки відео, яке вже опубліковано в мережі YouTube жителем міста Слуцьк.

"Нові ігри у дітей. Діти в Слуцьку надивилися на сутички протестувальників з ОМОНом і тепер тягають один одного "на підвал", -пишуть в Telegram-каналі "Украина сейчас".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в Білорусі в неділю, 16 серпня, місцеві протестувальники проти правління Олександра Лукашенка збираються на масштабний мітинг. Однак не все так просто, з'явилася інформація, що у чинної влади теж є прихильники, які зібралися провести свій мітинг.

Також нагадаємо той факт, що на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України була опублікована петиція з проханням про спрощення отримання громадянства України громадянами Республіки Білорусь, які зазнали політичного переслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Макс Корж прийшов на протести виправдатися за пост в Instagram: "Коли пацани йдуть на бійку...".

Як повідомляв Знай.uа, Чак Норріс пообіцяв Лукашенку море сліз: "Я змушу тебе...".

Знай.uа писав, "Подзвони мені, подзвони", - Кремль розкрив подробиці бесіди Путіна і Лукашенка.