Лукашенко, скріншот з відео
Лукашенко, скріншот з відео

Лукашенко погрожує віддати робочі місця страйкуючих білорусів українцям

Останній європейський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що готовий замінити страйкуючих працівників "Білоруськалія" на шахтарів з України. Про це повідомило білоруське інформаційне агентство "Белта".

російські військові в Сирії, скріншот з відео
російські військові в Сирії, скріншот з відео

Підрив російського генерала в Сирії потрапив на відео: крики військових і стовп диму

Днями в Сирії здійснили нову атаку на військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, в результаті якої загинув генерал-майор В'ячеслав Гладких. Відомо, що інцидент стався в районі нафтового поля Ат-Тайм в 15 км від сирійського Дейр ез-Зора. Потім в мережі з'явилося відео, на якому зображений момент вибуху в Сирії.

Донбас, скріншот: YouTube
Донбас, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Незважаючи на зупинку вогню путінські найманці почали активну бойову підготовку

Цього дня, 21 серпня, російські окупаційні сили двічі проявили активність у точках збройного конфлікту на сході. Українські військові, у свою чергу, також дотримуються режиму повного і всеосяжного припинення вогню, передбаченого угодами, досягнутими Тристоронньою контактною групою від 22 липня. Крім порушення домовленостей, противник активно готується - розвідка повідомляє про тактичні навчання.

Черга в Одесу, скріншот: YouTube
Черга в Одесу, скріншот: YouTube

Жодний вірус не лякає: на в'їздах до Одеси утворилися багатогодинні затори

Напередодні Дня Незалежності, який Україна святкуватиме в понеділок, 24 серпня, що дає нашим співгромадянам три вихідних поспіль, тисячі людей хлинули в Одесу - до моря. На в'їздах до міста утворилися величезні затори. Так, на трасі Київ-Одеса перед хаджибейським лиманом вишикувалася кілометрова "тягучка".

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Експерти оцінили загрозу подорожчання пального через страйки в Білорусі

Антимонопольний комітет України посилив моніторинг за ринками палива, побоюючись, що на них може вплинути ситуація з протестами в Білорусі. Ця сусідня країна є одним з головних експортерів нафти і нафтопродуктів в Україну: за оцінками експертів, на українських заправках мають білоруське походження 30-40% бензину.