Перед виборами помічено втручання в навчальний процес: школярів чекає "подарунок"

У зв'язку з проведенням місцевих виборів, в Україні можуть змінити дати шкільних осінніх канікул. Ця подія припадає на 25 жовтня, тому дітей, ймовірно, відправлять додому на кілька днів раніше — 22 жовтня. Отже, канікули стануть трохи довшими. Про це заявив виконувач обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

Сергій Шкарлет, фото з сайту МОН
Сергій Шкарлет, фото з сайту МОН

ПриватБанк робить "підставу" українцям зі штрафами за порушення ПДР: "Втратив знижку в 50%"

Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного ПриватБанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. У тому числі клієнт поскаржився, що не зміг оплатити свій штраф за порушення ПДР зі знижкою, адже ПриватБанк повернув його оплату через 16 днів без пояснення причин.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Банкомат ПриватБанку, скріншот: YouTube
Банкомат ПриватБанку, скріншот: YouTube

Пішов з життя близький друг Леоніда Брежнєва: "Був з ним від зорі до зорі"

У понеділок, 28 вересня, у віці 81 рік помер Володимир Мусаельян, який протягом 14 років був особистим фотографом генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва. Про це повідомляє видання ТАСС, де Мусаельян пропрацював фотокореспондентом майже 60 років.

Брежнєв у НДР, фото Володимир Мусаельян, 1970
Брежнєв у НДР, фото Володимир Мусаельян, 1970

У школах запровадять страхування від Covid-19: кому доведеться оформляти документи

Вчителі опинилися перед особливою загрозою в умовах пандемії: вони дуже легко можуть підхопити коронавірусну інфекцію COVID-19 від учнів, а багато хто з педагогів належить до групи ризику. Щоб хоч частково компенсувати цю небезпеку, освітянам запропонують програми добровільного медичного страхування, які також передбачають страхування на випадок коронавірусної хвороби.

Школа, скріншот відео
Школа, скріншот відео

Мертвий красти не буде - жителі обрали в мери покiйника

На місцевих виборах в румунському місті Девеселу жителі вирішили повторно переобрати на посаду свого мера. І це попри те, що Аліман за десять днів до самого голосування помер від коронавірусу.