Володимир Зеленський у Лондоні, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський у Лондоні, фото: Офіс президента

Зеленський у Лондоні підписав важливу угоду з Джонсоном: на українців чекає торгівля і крок до безвізу

Вихід Великобританії зі складу ЄС жодним чином не відіб'ється на експорті України до Англії. Крім того, українська сторона отримала вигідніші умови торгівлі, ніж були до 2020 року. Про це сказано в угоді, яку підписали в Лондоні президент України Володимир Зеленський і британський прем'єр Борис Джонсон.

Штрафи ПДР, скріншот: YouTube
Штрафи ПДР, скріншот: YouTube

Фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

В Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Однак новинкою вирішили скористатися шахраї, які надсилають українцям листи про те, що вони нібито порушили ПДР і тепер в обов'язковому порядку повинні заплатити штраф.

У МОН затвердили календарний план ЗНО 2021, фото: Уніан
У МОН затвердили календарний план ЗНО 2021, фото: Уніан

ЗНО зазнає нерадісних для школярів змін - затверджено і безповоротно

Голова Дніпровського регіонального центру оцінювання якості освіти Марина Горбенко-Хвастунова поділилася інформацією про те, що у 2021 році випускників шкіл та абітурієнтів під час складання зовнішнього незалежного оцінювання очікують новації, затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 30 Вересня 2020 року. Про це вона повідомила в ефірі "Українського радіо Дніпро".

Міська вулиця, фото: Знай.uа
Міська вулиця, фото: Знай.uа

Україну можуть залишити в "зимовому часі" назавжди - з'явився документ про переведення годинників

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який пропонує встановити і закріпити на території України єдиний Київський час і відмовитися від подальшого переведення стрілок годинника на "літній час". Про це повідомив у своєму Facebook перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук, який і зареєстрував законопроєкт "про обчислення часу в Україні".

Поліна Лішко, фото з вільних джерел
Поліна Лішко, фото з вільних джерел

Українка отримала "нагороду для геніїв" у США - винайшла новий засіб контрацепції

Вчена з України Поліна Лішко, яка працює в університеті Берклі в Каліфорнії, отримала нинішню стипендію від Фонду Джона і Кетрін Макартурів - MacArthur, яку ще називають "Стипендією для геніїв". Про це повідомляє "Голос Америки".