У Києві трапилася жахлива трагедія, від якої пройшли мурашки по шкірі навіть у бувалих слідчих. Раптова смерть немовлят-те, чого панічно боїться кожен батько. Адже жоден малюк в ніжному віці не застрахований від раптової зупинки серця або дихання.

Саме це сталося в Подільському районі Києва 17 Жовтня. Малюк, якому виповнилося всього 2 місяці, помер під час прогулянки. Гуляючи з коляскою, молодий тато думав, що його син міцно спить на свіжому повітрі. І тільки по поверненню додому відкрилася страшна правда. Як повідомили джерела в поліції, причина смерті дитини поки не встановлена.

немовля / фото: Pixabay
немовля / фото: Pixabay

"Попередньо встановлено, що батько гуляв з дитиною, а коли повернувся додому, виявив, що той вже мертвий", — розповіло джерело.

Тіло немовляти відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин трагедії.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua , навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.