Україна перейшла на зимовий час: як адаптувати організм до нового графіку

У ніч з 24 на 25 жовтня Україна перейшла на зимовий час. Українці традиційно о 04:00 за київським часом перевели стрілки годинника на одну годину назад. Однак, така зміна графіка небезпечна для здоров'я, як зазначають медики. Лікарі дали поради, як адаптуватися до життя за зимовим часом.

Перехід на зимовий час, фото: кадр з відео
Перехід на зимовий час, фото: кадр з відео

Вибори в Україні: знайшлися малолітні волонтери Зеленського, без масок і питань не знають

На деяких виборчих дільницях були помічені не надто повнолітні та інтелектуальні волонтери, які стоять з п'ятьма питаннями президента України Володимира Зеленського. Один хлопець, якого зафіксували на відео, і зовсім був без засобів захисту. Він заявив, що віддав свою маску бабусі.

Вибори на Закарпатті, кадр з репортажу Uzh inform: YouTube
Вибори на Закарпатті, кадр з репортажу Uzh inform: YouTube

Вслід за Зеленським на дільницях почали масово опитувати виборців: про імпічмент і суд над президентом

У день місцевих виборів в Україні, 25 жовтня, крім опитування, ініційованого президентом Володимиром Зеленським, проводяться й інші. Зокрема мова йде про питання від політичної партії та громадської організації "Демократична сокира".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вибори в Києві, фото: Апостроф
Вибори в Києві, фото: Апостроф

"Прихвостнi" Порошенка не заспокоюються і ганяють волонтерів Зеленського, доводячи до сліз

Кандидат від Партії "Європейська солідарність" ганяє волонтерів Зеленського, які пропонують відповісти на запитання президента, щодо Ірпеня. У відповідному відео можна почути прості запитання Ярослава Куца про те, хто уповноважив від президента проводити опитування, яку компанію представляють і де бейджик і посвідчення.

Вибори у Чернівцях, кадр з репортажу телекомпанії ТВА, зображення ілюстративне: YouTube
Вибори у Чернівцях, кадр з репортажу телекомпанії ТВА, зображення ілюстративне: YouTube

Зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон відповіла на критику: "Навчися косити"

Наталія Фаліон є зіркою музичного колективу під назвою "Лісапетний батальйон". У неї є Youtube-канал, на якому вона час від часу публікує якісь звернення до передплатників або фрагменти виступів. Зараз вона вирішила відповісти на негативні висловлювання коментаторів про те, що вона не вміє косити траву.

Наталія Фаліон, скріншот: Youtube
Наталія Фаліон, скріншот: Youtube