Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою, 25 жовтня, в день виборів, голосував на Оболоні в Києві, тому що прописаний по вулиці Героїв Сталінграда. І багато хто міг помітити, що на виборчу дільницю глава держави прибув з цілою армією охорони.

Читайте Знай в Google News!

Зеленського супроводжували 7 особистих охоронців з бронечемоданом і бойовою парасолькою. Були прийняті безпрецедентні заходи безпеки. Крім того, ще відомо про двадцяти бійців Управління державної охорони. Зеленських привіз традиційний кортеж, який складається з представницького седана марки Mercedes-Bens і мікроавтобуса супроводу.

Міцні хлопці ні на крок не відходили від президента, а один з охоронців ніс валізу, що розкривається в броньований щит і захищає при перестрілці. Бойова парасолька, за словами співробітника Управління державної охорони, використовується як палиця, щоб відсікти нападника, і розкривається, якщо в об'єкт, що охороняється чимось кидають.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Десятки бійців Держохорони на місці голосування повинні були перевірити кожну урну, днища припаркованих машин і кущі спеціальним дзеркалом, після чого змішатися з натовпом і стежити за обстановкою.

І вчора можна було помітити, як співробітники ДСО моментально зреагували на активістку руху Femen, що вискочила на шляху у президента. Вона встигла лише задерти спідницю, після чого її зловили і повели.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, результати виборів 2020: коли будуть, екзитполи, явка і все найважливіше.

Як повідомляв "Знай.ua", вибори в Україні: на Зеленського накинулася гола активістка, президент не оцінив.

Знай.ua писав, українці розповіли, чому не прийшли на місцеві вибори: причина не в пандемії.