Поліцейський не витримав і заспівав про вибори в Україні: охороняли всім селом

Українська громадська діячка та голова правління Всеукраїнської громадської організації Громадянська мережа "ОПОРА" та благодійної громадської організації Міжнародного фонду "Відродження" Ольга Айвазовська поділилася у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook кумедним відео з поліцейським та його піснею.

У Харкові поліцейські стежать за процесом виборів, фото: поліція Харківської області
У Харкові поліцейські стежать за процесом виборів, фото: поліція Харківської області

Активістки в боротьбі за аборти вимагають від влади дій: церква повинна мовчати

У польських храмах активістами були зірвані церковні богослужіння під час останньої акції протесту проти рішення суду про фактичну повну заборону абортів в країні. Про це повідомляє видання BBC. Протестувальники зважилися на сидячий протест у храмах, де також тримали плакати з написами на підтримку абортів.

Протести в Польщі, скріншот: Youtube
Протести в Польщі, скріншот: Youtube

Зеленський боїться повторити долю Кеннеді? Після виборів президент подвоїв особисту охорону

Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою, 25 жовтня, в день виборів, голосував на Оболоні в Києві, тому що прописаний по вулиці Героїв Сталінграда. І багато хто міг помітити, що на виборчу дільницю глава держави прибув з цілою армією охорони.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зеленські на виборах, скріншот: Youtube
Зеленські на виборах, скріншот: Youtube

Осінні канікули 2020 затягнулися: коли відправляти дітей до школи

Як відомо з рекомендацій Міністерства освіти і науки, осінні канікули в українських школах цього року почалися 15 жовтня і повинні закінчитися вже цієї п'ятниці, 30 жовтня.

Так, навчальний процес для школярів повинен відновитися в понеділок, 2 листопада. При цьому не виключено, що після завершення канікул навчальні заклади залежно від епідемічної ситуації можуть перейти на дистанційну або змішану форму навчання.

діти, канікули
діти, канікули

Акула відкусила дитині руку в Єгипті: туроператор відмовився допомагати, українка в розпачі

Українці в Єгипті під час відпочинку стали жертвами акули. 12-річній дитині і його мамі надають всю необхідну допомогу. Зараз хлопчик перебуває в реанімації. Лікарі не змогли врятувати його руку, яка була пошкоджена найбільше.

дайвінг з акулами, фото Pxhere
дайвінг з акулами, фото Pxhere