Підсумки місцевих виборів: всі партії виграли, всі громадяни програли

Місцеві вибори стали поразкою Володимира Зеленського та його партії "Слуга народу", яка в більшості округів виявилася в кращому випадку на другому, а то й на третьому місці. Однак, насправді програли прості громадяни України, а "слуги" своє взяли.

Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian
Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian

Сімейним лікарям підготували підвищення: скільки тепер отримають за кожного пацієнта

Сімейний лікар за одну підписану декларацію з пацієнтом отримуватиме на 51 гривню більше. Відповідні зміни були прийняті на засіданні 29 жовтня.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лікарня, фото: кадр з відео
Лікарня, фото: кадр з відео

Землетрус на популярних в українців курортах: тіла дістають з-під завалів, 150 постраждалих

Сильний землетрус стався в східному Середземномор'ї. Поштовхи відчувалося як на заході Туреччини, так і в Греції. Найбільше постраждало турецьке місто Ізмір

У Києві водій втратив свідомість і протаранив пішоходів на Майдані: люди загинули на місці

В українській столиці на Майдані Незалежності сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є серйозно травмовані. Свідки зазначають, що винуватець аварії не був п'яний, йому 66 років і ДТП сталося через втрату свідомості. Двоє постраждалих не подають ознак життя.

Євробляхерам обіцяють нові штрафи "не відходячи від каси": розраховуватися прямо на місці

Кабінет Міністрів України погодив проект постанови, яка дозволяє притягати до відповідальності власників номерів на європейській реєстрації.

євробляха / фото: соцмережі
євробляха / фото: соцмережі