По синагозі в центрі міста відкрили стрілянину, є жертви і постраждалі

У понеділок, 2 листопада, стало відомо про те, що невідома людина зі зброєю вчинила напад на синагогу в центрі австрійської столиці Відня. На опублікованому відео чути постріли.

МОЗ пояснило, чого не слід робити і як уберегти себе: "Просимо не вимітати аптеки"

Заступник міністра охорони здоров'я Ірина Микичак під час брифінгу заявила про те, що люди повинні не витрачати зайву наявну копійку на закупівлю медикаментів про запас, а придбати пульсоксиметр і зробити за своїм здоров'ям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Люди в масках, скріншот: Youtube
Люди в масках, скріншот: Youtube

У Києві злякали шкуродерів, які хотіли приготувати собаку на багатті - з'явилося відео

Перехожі натрапили на невідомих людей у лісі на Воскресенці. Виявилося, що вони перерізали горло собаці, але їх злякали, адже люди припускали, що шкуродери збиралися її з'їсти.

Подвійне громадянство: що світить українцям з кількома паспортами

Міністерство зовнішніх справ України пояснило свою позицію щодо осіб, які мають на додаток до українського паспорта ще й громадянство інших країн. Як наголосили у зовнішньополітичному відомстві, ці люди будуть розглядатися державою виключно як громадяни України.

Закордонний паспорт, скріншот відео
Закордонний паспорт, скріншот відео

Зеленський готується до скасування траншу МВФ і розпуску Ради через суддів КСУ: "Це ураган"

Володимир Зеленський вважає, що рішення КСУ про скасування статті Кримінального кодексу про недекларування доходів призведе до руйнування антикорупційних органів, скасування співпраці із зарубіжними партнерами і зриву отримання чергового траншу від МВФ.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео