Байден "на коні", Трамп "пасе задніх": результати виборів у США змінюються на очах

Джо Байден поставив новий рекорд на виборах президента США. Виходячи з результатів виборів до Сполучених Штатів Америки, Джо Байден отримав найбільшу кількість голосів виборців в історії Америки.

Джозеф Байден, фото Getty Images
Джозеф Байден, фото Getty Images
джо байден

″Скажене чудовисько″ проти ″брехла і провокатора″: колишні ″слуги″ Лерос і Юрченко побились у Верховній Раді

Колишні "слуги" Гео Лерос і Олександр Юрченко, яких, як відомо, виключили з партії Зеленського, влаштували бійку в кулуарах Верховної Ради. І хоча після бійки, як кажуть, кулаками не махають, але не у випадку нардепів. Вони продовжили батл в мережі - обидва учасники конфлікту звинувачують один одного в агресії на своїх сторінках у Facebook.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Червоний карантин в Україні: Ляшко розповів, як зміниться робота шкіл і дитсадочків

Українське державне відомство з охорони здоров'я пропонує Кабінету Міністрів України запровадити в країні додаткові карантинні заходи. При цьому в МОЗ хочуть дозволити звичне функціонування дитячих садочків у червоній зоні.

Дитячий садок, фото: РБК
Дитячий садок, фото: РБК

Діставайте всі свої заощадження: українців приголомшили черговим подорожчанням газу

Тема щодо ціни на блакитне паливо постійно є однією з найбільш обговорюваних і бентежних для українців. Останнім часом вартість газу для громадян часто змінюється, а тепер їм знову розповіли, чого очікувати від платіжних квитанцій за блакитне паливо.

українців приголомшили черговим подорожчанням газу
українців приголомшили черговим подорожчанням газу

Погода в Україні на 6 листопада стане прелюдією до морозів

Головний український синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі розповіла, коли нам чекати перших морозів, і яка погода буде у нас в країні в п'ятницю, 6 листопада. За словами синоптика, перші морози, хоч і невеликі, опустяться на Україну з середи 11 листопада.

Котик і перші заморозки, Гродненская правда
Котик і перші заморозки, Гродненская правда