Королівська парочка Кейт Міддлтон і принц Вільям повідомили траурну новину. Помер їхній улюбленець - пес породи кокер-спанієль Лупо.

Читайте Знай в Google News!

Про це пара поділилася в мережі Instagram, залишивши теплі слова про нього.

Собачка герцогів Кембриджських Лупо, фото: instagram.com/kensingtonroyal
Собачка герцогів Кембриджських Лупо, фото: instagram.com/kensingtonroyal

На момент смерті Лупо було 9 років. Собаку герцогам Кембриджським подарував брат Кетрін Джеймс, який є затятим шанувальником чотириногих.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Не стало нашого дорого пса Лупо. Він був серцем нашої сім'ї останні дев'ять років, ми будемо по ньому дуже сильно сумувати", - йдеться в повідомленні подружжя.

Крім того що пес був відданим другом королівської сім'ї, він також встиг стати героєм книги "Пригоди Королівського собаки: Лупо і секрети Віндзорського замку", яку представила письменниця Ебі Кінг.

У ній автор описала життя домашнього улюбленця з монархами, а також його відносини з принцом Джорджем.

Варто також нагадати нашим читачам, що британська королева Єлизавета II піде до кінця, і не планує найближчим часом поступатися престол синові. У цьому впевнений письменник і історик Роберт Лейсі, який нещодавно випустив книгу Battle of Brothers, в якій розповів про відносини між принцами Вільямом і Гаррі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єлизавета II навіть туфлі сама не розношує: чим займається абсурдно величезний штат прислуги.

Як повідомляв Знай.uа, принц Гаррі позбавив Меган Маркл знакової каблучки Діани: прикраса подарована іншій.

Знай.uа писав, принц Чарльз міцно вчепився в корону, онукам Єлизавети II нічого не світить: одкровення історика.