Штраф, фото Апостроф
Штраф, фото Апостроф

Зеленський підписав закон, який допомагає уникнути в'язниці п'яним водіям, подробиці

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який передбачає скасування кримінального покарання за водіння в нетверезому вигляді. Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Курс валют, фото - znaj.ua
Курс валют, фото - znaj.ua

"Слуга" випадково злив в мережу інформацію про інфляцію та долар по 30: "Ми хочемо..."

В мережі оприлюднили фотографію з листуванням народних обранців, на якій видно, як один з депутатів від фракції "Слуга народу" заявив, що вже скоро в країні може статися велика інфляція, а також долар стане по 30. Цей знімок зробив кореспондент 1News, коли "слуги "обговорювали в партійному чаті відставку Якова Смолія з посади голови Нацбанку.

Випускники з ОРДЛО вступатимуть в українські виші без ЗНО: Рада проголосувала за закон Зеленського

Верховна Рада ухвалила президентський законопроєкт про внесення змін до закон "Про вищу освіту" №3734, який дає можливість випускникам школи з окупованих територій надходити без ЗНО до українських вишів. За рішення в цілому проголосували 310 депутатів.

Кішка з Позняків, скріншот: YouTube
Кішка з Позняків, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

"Просто диво": рятувальники після двох тижнів обшуків руїн будинку на Позняках знайшли вцілілу кішку

У Києві рятувальники знайшли живу кішку, яка знаходилася під завалами будинку, що вибухнув на Позняках, більше двох тижнів. Про це повідомила киянка Олена Крижановська в Facebook.

Євген Комаровський, скрін з відео
Євген Комаровський, скрін з відео

"Як зграя всі кидаються", - доктор Комаровський став на захист Третьякової і пояснив усе про "не якісних дітей"

Відомий дитячий лікар вважає, що всі злісні заяви на адресу Галини Третьякової викликані невіглаством і некомпетентністю. Лікар Євген Комаровський заявив, що люди, яких обурив термін "діти низької якості" нічого не розуміють в соціальній політиці та економіці. Цій темі доктор присвятив випуск на своєму YouTube каналі.