Новий шкільний рік: Степанов пояснив, як планують організувати навчання з 1 вересня

Міністерство охорони здоров'я визначає умови, за яких діти можуть навчатися у звичайному режимі, і коли – у дистанційному. Крім того чиновники розглядають варіант змішаного навчання.

Про це під час брифінгу 10 липня повідомив голова Моз Максим Степанов.

Школярі, скріншот: YouTube
Школярі, скріншот: YouTube

Іспит на водійські права будуть записувати на камеру

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

В Україні набули чинності нові правила отримання водійського посвідчення, які мають за мету боротьбу з широко розповсюдженою у цій сфері корупцією. Серед іншого - складання іспиту буде записуватися на камеру.

В Україні можуть змінитися правила здачі іспиту на права
В Україні можуть змінитися правила здачі іспиту на права

МОЗ оновив список країн червоної зони - куди не можна планувати відпустку

Міністерство охорони здоров'я оновило список країн "червоної зони". На даний момент в перелік "червоної зони" входять 62 країни, в тому числі Ізраїль, США, Росія, Франція, Білорусь, Єгипет і не тільки. Зокрема, в список потрапила Болгарія.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Українські призовники поскаржилися на дії воєнкомату

У Києві у військкоматі незаконно утримують призовників. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Ігор Дрозда, який опинився серед тих, кого призвали в військкомат.
Абітурієнт розповів, як його утримують у київському військкоматі і хочуть відправити в армію.

Viber, Monobank, Privat24: масовий збій на iPhone залишив українців без улюблених додатків

Стався масовий збій додатків на телефонах c iOS. У більшості користувачів не працював Viber, Monobank, Privat24 і низка інших додатків.