Теракт в Луцьку, фото з соцмереж
Теракт в Луцьку, фото з соцмереж

"Лякаюся гучних звуків і транспорту": заручниця "луцького терориста" зробила відверте зізнання

Лучанка, яка була однією зі звільнених заручників "терориста", який напередодні захопив автобус просто в серці Волині, зізналася, що досі відчуває себе не дуже добре. Так, вона боїться зайти до громадського транспорту, перебувати в людних місцях і лякається занадто гучних звуків. Про це вона розповіла місцевому виданню ВолиньPost.

Служба в ЗСУ, скріншот: YouTube
Служба в ЗСУ, скріншот: YouTube

В ЗСУ з'явиться новий вид служби: кого покличуть в першу чергу

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський анонсував новий вид військової служби резервістів: їх призиватимуть в особливий період без оголошення мобілізації на строк до шести місяців. Відповідні закони можуть бути прийнято вже восени.

Володимир Путін, фото з відкритих джерел
Володимир Путін, фото з відкритих джерел

У Путіна натякнули на "тупість" Зеленського: "Все дуже просто"

У Росії відреагували на заяву президента України Володимира Зеленського про необхідність розшифровки мінських угод. Так, в Кремлі запевнили, що у додаткового тлумачення дані документи не потребують, адже в них все дуже просто написано. Про це заявив прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

Домашнє насильство, РС
Домашнє насильство, РС

Домашніх тиранів змусять заплатити десятки тисяч штрафу: проєкт вже в Раді

Український уряд збирається збільшити штрафи за домашнє насильство в сотні разів. До Верховної ради вже внесли відповідний законопроєкт №3908. Про це йдеться на сайті Верховної ради. Сьогодні за перше вчинення правопорушення загрожує штраф від 170 до 340 грн, а за повторне протягом року – від 340 до 680 грн.

У Чернівецькій області стався землетрус, ілюстративне фото з вілних джерел
У Чернівецькій області стався землетрус, ілюстративне фото з вілних джерел

Захід України струсонуло: після паводків в Чернівецькій області стався землетрус

Ввечері 23 липня в Чернівецькій області стався землетрус магнітудою 2,0. Про це повідомив Головний центр спеціального контролю. Повідомляється, що джерело землетрусу знаходилося в районі села Білоусівка Сокирянського району на глибині 3 км і не ніс жодної загрози. За розрахунками інтенсивність коливань була нижче межі чутливості людей.