Пенсіонери, фото: Unian
Пенсіонери, фото: Unian

Українці можуть і не отримати довгоочікувану пенсію: гряде перерахунок

Наступний рік в Україні почнеться з перерахунку всіх пенсій, збільшення віку виходу на заслужений відпочинок для жінок і вимоги до стажу. У 2021-му році в Україні на пенсію в 60 років зможуть вийти лише ті, хто має 28 років стажу, це означає, що мінімальна вимога збільшиться ще на 12 місяців.

вибори, скріншот з відео
вибори, скріншот з відео

Місцеві вибори в Україні: обов'язково візьміть це, бо не пустять на голосування

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У неділю, 25 жовтня, в Україні відбудуться чергові вибори. Центральна виборча комісія інформує українців щодо речей, які потрібно взяти з собою, а також нагадують про необхідність дотримуватися дистанції. Вам потрібно мати з собою паспорт, маску і персональну ручку. На ділянках вимірюватимуть температуру. Якщо ви будете почувати себе погано - зможете проголосувати в окремій кабінці.

Російський танкер, фото Mash
Російський танкер, фото Mash

В Азовському морі вибухнув танкер під путінським прапором

Вибух у Керченській протоці: один з російських танкерів вибухнув. Це сталося 24 жовтня. Російське інформаційне агентство ТАСС повідомляє про трьох людей, які опинилися за бортом. Причин вибуху досі не визначено. На щастя, танкер "Генерал Азі Асланов" був порожній: він якраз вивантажив всю нафту. Тобто, порожній танкер рухався по протоці, коли стався вибух. Танкер має значні візуальні пошкодження.

Кінотеатр, скріншот: YouTube
Кінотеатр, скріншот: YouTube

Кінотеатри в "червоній" зоні: як українці зможуть подивитися фільми в особливих умовах карантину

Все більше міст в Україні потрапляють до "червоної" зони, люди просто налякані тим, що локдаун в країні може зупинити всі економічні процеси. Однак кінотеатрам дозволили працювати в "червоній" зоні карантину. Таке рішення прийняла держкомісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомили журналістам одного з українських видань.

Автомобілі, скріншот: YouTube
Автомобілі, скріншот: YouTube

Україна відзначає день автомобіліста

У низці осінніх свят, окрім церковних, є ще й професійні. Так, 25 жовтня українці відзначають День автомобіліста – свято всіх водіїв, та й просто любителів машин. Саме час побажати їм відмінної погоди, чіткої розмітки на дорозі і повного бака в машині. А самі прикольні, смішні і короткі привітання з Днем автомобіліста, які можна відправити таткові, чоловікові, другу, ви знайдете в нашому матеріалі.